Companii

Sediul farmaciilor Dona se mută în cladirea de birouri Sun Offices

Autor: Claudiu Ilioiu

25.10.2011, 13:24 1636

SIMMO a anunţat un nou chiriaş pentru clădirea de birouri Sun Offices, compania farmaceutică Siepcofar, cea care opereză lanţul farmaciilor Dona.

Siepcofar este o companie românească cu capital privat înfiinţată în anul 1992. Lanţul operează peste 200 de sucursale, cu o cifră de afaceri de 143 de milioane de euro în 2010, 900.000 clienţi în fiecare lună şi mai mult de 1.600 de angajaţi în întreaga ţară.

"Compania noastră este într-o continuă dezvoltare şi, prin urmare, avem nevoie de un spaţiu adecvat pentru sediul nostru. Ansamblul Sun Offices s-a dovedit a fi cea mai potrivită soluţie pentru noi ", a declarat într-un comunicat Ovidiu Constantin, director general al Siepcofar.

"Suntem foarte mulţumiţi de acest proces de închiriere, cu atât mai mult cu cât ne aflăm într-o perioadă economică dificilă", a declarat Friedrich Wachernig, membru al consiliului de administraţie S IMMO AG.

Sun Offices, ansamblu deţinut de către S IMMO AG, este amplasat lângă centrul comercial Sun Plaza, livrat în 2010. Birourile oferă aproape 10.000 mp spaţii de birouri pe trei nivele,

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO