Companii

Şeful Interbrands: Anul trecut a revenit încrederea retailerilor şi a consumatorilor, dar T1 nu arată prea bine

Ce spune Rand Sherif despre situaţia băncilor din Cipru, unde este înregistrat acţionarul principal al Interbrands – Holson Holdings:  Considerăm Cipru o ţară cu un sistem de taxare bun, stabilă financiar şi o ţară membră a UE, aspecte importante pentru strategia noastră. Dacă Cipru se gândeşte să părăsească zona euro şi chiar să iasă din Uniunea Europeană, aşa cum se zvoneşte, apreciem că nu va constitui un impact asupra societăţii noastre. Nu cred că se pot impune astfel de măsuri financiare ciprioţilor (taxarea depozitelor- n.red.), care trăiesc într-o ţară democrată şi nu cred că aceasta este intenţia oficialilor de la Bruxelles.

Ce spune Rand Sherif despre situaţia băncilor din Cipru, unde este înregistrat acţionarul principal al Interbrands – Holson Holdings: Considerăm Cipru o ţară cu un sistem de taxare bun, stabilă financiar şi o ţară membră a UE, aspecte importante pentru strategia noastră. Dacă Cipru se gândeşte să părăsească zona euro şi chiar să iasă din Uniunea Europeană, aşa cum se zvoneşte, apreciem că nu va constitui un impact asupra societăţii noastre. Nu cred că se pot impune astfel de măsuri financiare ciprioţilor (taxarea depozitelor- n.red.), care trăiesc într-o ţară democrată şi nu cred că aceasta este intenţia oficialilor de la Bruxelles.

Autor: Adelina Mihai

11.04.2013, 19:52 415

Vânzările nete ale grupului Interbrands, cel mai mare distribuitor de bunuri de larg consum de pe piaţa locală, au depăşit 130 de milioane de euro anul trecut, în creştere cu aproape 20% faţă de 2011, în contextul în care revenirea consumului nu a fost deloc spectaculoasă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO