Companii

Şeful Mars România a plecat în Ungaria după un mandat de trei ani

Slawomir Nizalowski

Slawomir Nizalowski

Autor: Mădălina Dediu Panaete

07.10.2013, 19:36 505

Slawomir Nizalowski, polonezul care a condus timp de aproape trei ani operaţiunile de pe plan local ale Mars, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa ciocolatei, este de la începutul lunii septembrie manager general al Mars Ungaria. Reprezentanţii Mars România nu au răspuns până la închiderea ediţiei solicitării ZF privind persoana care ocupă în prezent funcţia de director general al companiei.

Slawomir Nizalowski, cu o experienţă de peste zece ani în cadrul producătorului de ciocolată, a venit în România la începutul anului 2007 şi a ocupat iniţial poziţia de director financiar în cadrul Mars. După doi ani a fost numit director de vânzări, iar la finalul anului 2010 compania l-a promovat în funcţia de director general. Mars România, care are în portofoliu branduri precum Snickers, Bounty şi Twix, este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa ciocolatei, cu afaceri de 184 mil. lei (41 mil. euro) anul trecut, conform datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24