Companii

Statie de ambulanta de un milion de lire sterline, la Barlad

13.11.2003, 00:00 31



O organizatie neguvernamentala din Scotia a anuntat ca va infiinta in municipiul Barlad o statie de ambulanta moderna, investitia ridicandu-se la aproximativ un milion de lire sterline.



Proiectul organizatiei nonguvernamentale South-West Ambulance Limited Service din Scotia prevede constructia pana in luna mai 2004 a unei statii de ambulanta cu dotari de ultimoa generatie.



Serviciile pe care le va oferi acesta unitate vor fi gratuite, a declarat reprezentantul organizatiei scotiene, Paul Doherty, care a precizat ca noul serviciu nu va intra in competitie cu actualul Serviciu de Ambulanta.



"Avem tot respectul pentru personalul de la Statia de ambulanta barladeana, mai ales ca, in ciuda conditiilor dificile, reusesc sa faca fata. Noi vrem ca proiectul nostru sa fie o alternativa pentru toata lumea, vrem sa ajutam oamenii de aici si nimic altceva", a spus Doherty.



Scotienii sunt in tratative cu Primaria Barlad pentru achizitionarea lotului de teren unde va fi construit sediul viitoarei statii de Ambulanta. Personalul care va deservi statia va fi format din localnici care vor fi instruiti de specialisti din Scotia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO