Companii

Stephen Stead, despre plecarea bruscă de la şefia Labormed

Stephen Stead, despre plecarea bruscă de la şefia Labormed

Stephen Stead

Autor: Ioana David

21.08.2012, 00:07 1334

Stephen Stead, managerul britanic care a re­nun-ţat brusc în urmă cu două săptămâni la conducerea producătorului farma Labormed, a vorbit pentru prima da­tă despre motivele care au stat la baza deciziei de a pă­ră­si compania şi despre mandatul avut, încheiat sur­prin­zător înain­­­te ca fondul de investiţii Advent, proprietarul produ­căto­rului, să iasă din companie.

Stead, 55 de ani, şi-a anunţat recent colaboratorii printr-un mail că a decis să părăsească compania, ceea ce a ridicat semne de întrebare vizavi de situaţia producătorului, iar în piaţa de medicamente au apărut informaţii legate de faptul că Advent ar vrea să iasă din afacere. Nici Advent şi nici reprezentanţii Labormed nu au comentat informaţiile legate de un exit şi nu sunt disponibile date despre actuala conducere a companiei.

"Când tu şi echipa livraţi rezultate bune şi peste competitori şi în pofida tuturor problemelor, dar nu este suficient pentru a depăşi toate dificultăţile cu care se confruntă businessul sau pentru a satisface părţile care au interese în afacere (different stakeholders - n.red.), atunci a venit momentul să cauţi o altă provocare decât să continui", a spus Stead.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO