Companii

Sun Plaza, pe ultima suta de metri: Cora a preluat spatiul

17.06.2009, 17:28 196

Compania franceza EMCT, care dezvolta mallul Sun Plaza in sudul Bucurestiului, a intrat pe ultima suta de metri cu lucrarile la proiect, predand spatiul destinat hipermarketului Sun Plaza si stabilind data de 29 octombrie pentru inaugurarea celui mai mare centru comercial din oras.

"Ne-am stabilit bornele pana la inaugurare: Cora a preluat spatiul de la inceputul lunii iunie, pe 31 iulie trebuie sa predam spatiul catre Mobexpert, iar o luna mai tarziu pentru BauMax. Inaugurarea este programata pentru 29 octombrie si toate eforturile noastre sunt concentrate pentru a deschide atunci, dupa ce ne-am luat angajament si in fata retailerilor", a declarat Michael Richard, general manager al EMCT.
Proprietarul proiectului Sun Plaza, care implica o investitie de 200 de milioane de euro, este divizia imobiliara a grupului austriac Erste, Sparkassen Immobilien. In spatiul cu o suprafata inchiriabila de 80.000 de metri patrati, cel mai mare de acest gen din tara, vor fi deschise unitati Cora, BauMax, Mobexpert si Flanco, un cinematograf cu 15 sali si 3.000 de locuri Cinema City, dar si unitati ale unor retaileri precum C&A, Deichmann, GAP sau Marks & Spencer. Pentru a finaliza proiectul la timp, pe santierul din vecinatatea statiei de metrou Piata Sudului lucreaza in medie 1.000 de oameni zilnic. Proiectul va fi legat de statia de metrou printr-un tunel de 140 de metri, in care vor fi amenajate alte 18 magazine, a carui finalizare este programata pentru jumatatea lunii iulie.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO