Companii

Tarom şi-a adus şef pe comunicare de la Oracle

Autor: Mirabela Tiron

05.04.2011, 23:37 177

Compania aeriană de stat Tarom, care are de la începutul luiaprilie un nou director general, a adus şi un nou şef pecomunicare, cu o experienţă de câţiva ani în relaţii publice laOracle. Paula Călăraşu, 34 de ani, a preluat responsabilităţilefuncţiei de şef serviciu comunicare al Tarom, după ce încă din 2007a lucrat ca specialist în relaţii publice la biroul din România algigantului Oracle.

Oficialii companiei aeriene nu au transmis câţi oameni lucrează îndepartamentul de comunicare. Compania Tarom a transportat 2,1milioane de pasageri anul trecut, cu aproape 24% mai mult decât în2009.

Pentru anul acesta compania aeriană de stat, unde directorul devânzări Gabriela Bordea a preluat atribuţiile de conducere,estimează peste 2,4 milioane de pasageri şi un grad de încărcare depeste 64%. Tarom nu şi-a făcut publice rezultatele financiare peanul trecut, însă în 2009 a avut pierderi de 55 de mil. euro la ocifră de afaceri de 191 de mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO