Companii

Tranzacţie pe piaţa aparatelor auditive: fondul de investiţii Value4Capital cumpără magazinele Clarfon, cu peste 50 de unităţi

Clarfon a avut afaceri de 42,5 mil. lei în 2022, o creştere de 25% faţă de anul anterior, arată datele publice de la Finanţe.

Clarfon a avut afaceri de 42,5 mil. lei în 2022, o creştere de 25% faţă de anul anterior, arată datele publice de la Finanţe.

Autor: Georgiana Mihalache

02.06.2023, 00:06 88

ACP Credit, un fond de investiţii care oferă doar împrumuturi, apărut în 2022, a asistat tranzacţia dintre Value4 Capital şi Clarfon Clarfon are afaceri de 42,5 mil. lei în 2022, plus 25%, şi o reţea de 50 de magazine în care vinde aparate auditive.

Magazinele Clarfon, o reţea de 50 de unităţi care vinde aparate auditive, intră în portofoliul fondului de investiţii Value4Capital (V4C) în urma unei tranzacţii asistate de fondul ACP Credit, specializat în împrumuturi, potrivit unui anunţ postat pe reţeaua LinkedIn. Este prima investiţie în România pe care ACP Credit o susţine, fondul de împrumuturi fiind creat în 2022 şi oferă împrumuturi cuprinse între 5 şi 15 milioane de euro, din informaţiile ZF.

„Suntem încântaţi să-i asistăm pe partenerii de la Value4 Capital în investiţia lor în Clarfon. Credem că piaţa produselor auditive din România are oportunitate de dezvoltare şi, sub noul acţionariat, are potenţial de creştere accelerată şi de a-şi consolida poziţia. Pentru ACP Credit, România continuă să fie o piaţă cheie în Europa Centrală şi de Est, alături de Polonia şi ţările baltice, iar această investiţie demonstrează acest lucru“, a notat Ciprian Nicolae, ACP Credit managing partner, pe platforma LinkedIn.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO