Companii

Tranzacţie surpriză. Dr. Oetker vrea să iasă după 17 ani din businessul cu alimente din soia Inedit şi a bătut palma cu holdingul Raiffeisen

Tranzacţie surpriză. Dr. Oetker vrea să iasă după 17...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

23.05.2024, 00:06 624

The New Originals Company, parte a holdingului de investiţii Raiffeisen, vrea să preia activele afacerii produse din soia Inedit de la Dr. Oetker, producător de aditivi alimentari care are o unitate de producţie în judeţul Argeş. Inedit este un brand românesc, cumpărat în 2007 de către Aurelian Eremia şi integrat ulterior în compania Dr. Oetker Ro. Tranzacţia aşteaptă acordul Consiliului Concurenţei.

Sub brandul Inedit, Dr. Oetker produce burgeri vegetali, zacuscă, batoane vegetale, băuturi din soia, tofu, paste tartinabile sau sosuri din soia.

The New Originals Company GmbH este membră a holdingului de investiţii Raiffeisen, care este prezent pe piaţa din România prin investiţii în companii active pe pieţele finan­ciare, în diverse domenii ale pro­ducţiei industriale, energiei, IT şi distribuţiei de produse de larg consum.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24