Un farmacist din Bacău: „Avem oferte la ordinea zilei, ca antibioticul, la şase ore, dar nu vrem să vindem“

9 mar 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Salofarm, un lanţ local de 17 farmacii din Bacău, înfiinţat în urmă cu 27 de ani, a înregistrat anul trecut afa­ceri de circa 7 milioane de euro (peste 32 mil. lei), în creştere cu 18% faţă de 2016. Bogdan Palade, farmacis­tul care se ocupă de afacere, spu­ne că primeşte oferte din partea marilor jucători, însă deocamdată nu se gândeşte să vândă businessul de familie.

„Marii jucători vin cu oferte în permanenţă, sunt la ordinea zilei, ca antibioticul, la şase ore, dar nu se pune problema să vindem. Poate în viitor, dar nu ştiu, nu este predictibilitate pe zona asta, dar deocamdată rezistăm şi nu avem în plan să facem o vânzare“, a spus pentru ZF Bogdan Palade.

Toate farmaciile Salofarm sunt localizate în oraşul Bacău, însă planurile de extindere vizează şi restul oraşelor din judeţ, printre care Oneşti, Moineşti, Comăneşti, Târgu-Ocna, acolo unde farmacistul vrea să achizi­ţioneze licenţe.

Bogdan Palade a menţionat că după investiţiile de anul trecut, printre care deschiderea a două puncte de lucru şi a unui magazin cu produse pen­tru copii sub conceptul Bebe Care, anul acesta aşteaptă ca afacerile să atingă pragul de 10 milioane de euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.03.2018

 
Cuvinte cheie:
farmacist
, Bacău
, medicamente
, farmacii
, Salofarm
, Bogdan Palade
, Bebe Care
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide