Companii

Un furnizor al marilor producători de bunuri de consum şi-a majorat vânzările cu 53%

Autor: Laurentiu Cotu

30.08.2011, 00:00 541

Compania CSI România, furnizor de soluţii de paletizare şi manipulare pentu industria bunurilor de larg consum, printre ai cărei clienţi se află giganţi precum Procter&Gamble, JTI sau Pepsico, a realizat în primul semestru o cifră de afaceri de 26,6 mil. lei (circa 6,3 mil. euro), în creştere cu 53% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. CSI România este membră a grupului olandez CSI, care mai deţine pe piaţa locală şi compania CSI Invest.

Anul trecut, cifra de afaceri totală a subsidiarelor CSI din România a fost de 9,5 mil. euro, iar pentru acest an este prevăzută o creştere de 30-40% a afacerilor, potrivit informaţiilor anterioare furnizate de conducerea companiei CSI România.

"Evoluţia pozitivă a afacerilor în prima parte a anului a fost determinată de creşterea volumului de comenzi odată cu mutarea unei părţi a producţiei din Olanda în România. Totodată, am înregistrat o creştere a comenzilor din partea unor companii din afara grupului aflate în zona euro, cu precădere din Olanda'', a declarat Daniel Măluţan, manager general al CSI România.

Conducerea companiei spune că piaţa pe care o deserveşte (cea a soluţiilor de paletizare şi manipulare pentru industria FMCG) s-a aflat pe un trend ascendent în prima jumătate a anului, existând semnale de revenire a comenzilor din partea clienţilor tradiţionali, precum Procter&Gamble, JTI, Pepsico sau Unilever.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO