Companii

Un moment preţios pentru toate simţurile: WMF lansează în premieră în România espressorul profesional pentru acasă, WMF Perfection

Advertorial

Un moment preţios pentru toate simţurile: WMF lansează...

Autor: Publicitate

27.09.2023, 17:00 257

WMF, lider mondial în producţia de espressoare profesionale, prin noul espressor WMF Perfection, aduce în confortul casei tale experienţa desăvârşită a cafelei premiumşi stabileşte noi standarde pentru prepararea cafelei perfecte în fiecare zi.

WMF este rezultatul a peste 170 de ani de experienţă în domeniu, ani profunzi de studiu, cercetare şi perfecţionare. Istoria WMF a început în anul 1927, cu producţia de espressoare pentru industria hotelieră. Primul espressor personal de cafea WMF este un arc peste timp şi o moştenire preţioasă pentru pasionaţii de cafea.

WMF înţelege savurarea cafelei ca o experienţă care te învăluie şi îţi încântă toate simţurile - una pe care trebuie să o SIMŢI, să o DEGUŞTI, să o VEZI, să o MIROŞI şi să o AUZI pentru a o trăi cu adevărat.

De la prima vedere, ai în faţă un espressor premium, estetic şi exclusivist, realizat din Cromargan®, care combină numeroase opţiuni de personalizare şi un design uimitor care se integrează perfect chiar şi în cel mai sofisticat decor.

O simplă apăsare de buton creează un moment care trezeşte simţurile: freamătul delicat şi silenţios al râşniţei, aroma cafelei proaspăt preparate, privirea cremei perfecte şi senzaţia de căldură a ceştii în mâini. O simbioză de neegalat care uneşte iubitorii de cafea din întreaga lume sub hashtag-ul: #myWMFmoment.

Experienţa plăcută începe de la prima atingere. Comenzile se dau prin intermediul unui display LED tactil şi intuitiv, cu un set clar de pictograme. Se pot selecta până la 10 profiluri individuale pentru diferite preferinţe de cafea şi poţi personaliza nelimitat, de la nivelul de măcinare, intensitatea aromei şi cantitatea de apă, până la prepararea cu sau fără lapte.

Este propriul tău barista care ştie exact cum îţi place cafeaua. Prin atingerea profilului personal, specialitatea de cafea selectată este pregătită la aceeaşi calitate superioară de fiecare dată.

Sistemul de Aromă WMF Perfection ajută la evidenţierea aromei bogate şi naturale a cafelei, în timp ce tehnologia avansată de atenuare a zgomotului ţine sunetul la cote armonioase în timpul măcinării boabelor de cafea.

Tehnologia WMF Double Thermoblock permite controlul precis al temperaturii în timpul preparării - un aspect absolut necesar pentru o cafea excelentă - permiţându-ţi totodată să obţii un lapte spumat cremos. Sistemul de lapte cu auto-curăţare, este, de asemenea, uşor de utilizat menţinând totul igienic după utilizare. 

"Secretul fiecărei cafele de excepţie ale aparatului WMF Perfection stă în cei peste 170 de ani de experienţă. Este o sumă de caracteristici şi tehnologie ce oferă un grad incomparabil de confort în privinţa preparării cafelei - o adevărată plăcere pentru simţuri. Este o onoare pentru noi să aducem această moştenire în casele oamenilor, oferindu-le experienţa completă a cafelei excepţională în fiecare zi, în locul pe care îl iubesc cel mai mult şi unde se simt cel mai confortabil."a declarat Duque Jose Fernando, Marketing Manager Groupe SEB.

Pentru WMF, plăcerea cafelei combină liniştea cu celebrarea simţurilor - ocazie pe care fiecare dintre noi o savurează individual.

"În ritmul alert al vieţii noastre contemporane, momentele de relaxare sunt asociate adesea unui rafinament plăcut, iar o cafea de calitate nu reprezintă un moft, ci devine acel catalizator care ne conferă vitalitate şi ne garantează buna dispoziţie. Pentru prima dată, putem aduce în căminul oamenilor această experienţă luxuriantă şi reconfortantă al aparatului WMF Perfection, astfel încât fiecare moment de savurat cafeaua să fie desăvâşit."a declarat Adriana Maxim, Trade Marketing Manager Groupe SEB SCE.

Perfecţiunea gamei WMF Perfection este completată de o gamă largă de accesorii, cum ar fi ceşti de cafea, pahare şi linguri de cafea - furnizând tot ce ai nevoie pentru savurarea cu stil a cafelei.

În România, gama de espressoare WMF poate fi achiziţionată din reţeaua magazinelor  Altex, pe Altex.ro si WMF.ro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO