Companii

Ursus deschide în 7 iulie mini-fabrica de bere, investiţia depăşeşte un milion de euro

Ursus deschide în 7 iulie mini-fabrica de bere, investiţia depăşeşte un milion de euro

Autor: Vasile Magradean

26.06.2011, 14:23 1104

Compania Ursus Breweries va deschide, în 7 iulie, mini-fabricade bere din Cluj-Napoca, unde va fi produsă o bere specială,nefiltrată, investiţia depăşind un milion de euro, la inaugurareurmând să aibă loc "şi un eveniment care se adreseazăconsumatorilor".

Vicepreşedinte marketing Ursus Breweries, Grant McKenzie, adeclarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că în cadrulinaugurării se va desfăşura şi un eveniment care se adreseazăconsumatorilor.

"Am primit aprobare să vindem bere începând cu 1 iulie şi vomdeschide oficial mini-fabrica de bere de la Cluj-Napoca în 7 iulie.Vom avea la inaugurare şi un eveniment care se adreseazăconsumatorilor. Investiţia în noua fabrică depăşeşte un milion deeuro", a spus McKenzie.

Vicepreşedintele marketing al Ursus Breweries a participat,sâmbătă, la Cluj-Napoca, la prezentarea manifestării "UrsusEvolution", care înseamnă o serie de concerte susţinute de trupeconsacrate ale muzicii româneşti alături de formaţii ale noiigeneraţii.

Concertele vor avea loc la Cluj-Napoca în 25 şi 26 iunie, laIaşi, în 9 şi 10 iulie, la Braşov, în 23 şi 24 iulie şi la Mamaia,în 12 şi 13 august.

Lucrările de amenajare a mini-unităţii de producţie a Ursus auînceput în 30 martie, pe amplasamentul fostei fabrici dinCluj-Napoca pe care compania a decis să o închidă din raţiunieconomice.

Noua fabrică se găseşte într-o clădire care are o vechime depeste o sută de ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO