Companii

Valentin Biţoiu, care a vândut birourile S-Park, vrea să facă 200 de case lângă Snagov

Valentin Biţoiu, care a vândut birourile S-Park, vrea...

Autor: Cristina Roşca

20.11.2013, 00:06 505
Omul de afaceri Valentin Biţoiu, al cărui nume este legat de mai bine de două decenii de cel al companiei de construcţii ACMS, vrea să înceapă din primăvara lui 2014 construcţia unul ansamblu rezidenţial de 200 de case lângă Snagov în care să inves­teas­că în total 20 de milioane de euro.
 
În primă fază omul de afaceri vrea să dea startul unui lot de 11 locuinţe, care vor avea un cost mediu de 100.000 de euro fiecare.
 
„Avem deja trei po­ten­ţiali cumpărători care s-au arătat interesaţi. Nu avem nimic semnat, doar şi-au anun­ţat intenţia“, explică Bi­ţoiu. El spune că dacă piaţa imobiliară merge bine, cele 200 de case ar putea fi fi­na­lizate în decurs de cinci ani.
 
„Nu ne-am hotărât cum vom finanţa construcţia, însă eu aş vrea să avem avans de la client şi credite de la bancă“, explică omul de afaceri care vrea să dezvolte complexul la 30 de kilometri de Bucureşti, la liziera Pă­durii Snagov, unde a con­struit deja un han cu 35 de ca­me­re, o livadă, o podgorie şi o fermă ecologică în care a in­ves­tit 15 mil. euro din surse proprii.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO