Companii

Violeta Luca, Flanco: Mai e nevoie de 20 de ani ca toate gospodăriile să aibă aragaz şi maşină de spălat

Violeta Luca, director executiv Flanco Retail

Până în luna mai aveam un avans de 15%, apoi a venit iunie şi ne-a tras în jos. Scăderea a survenit deoarece românii nu mai au încrederea să investească în bunuri de folosinţă îndelungată.

Violeta Luca, director executiv Flanco Retail Până în luna mai aveam un avans de 15%, apoi a venit iunie şi ne-a tras în jos. Scăderea a survenit deoarece românii nu mai au încrederea să investească în bunuri de folosinţă îndelungată.

21.08.2013, 00:08 188

Violeta Luca, 33 de ani, care din vara anului trecut a preluat poziţia de CEO al retailerului electroIT Flanco, spune că mai e nevoie de cel puţin 20 de ani pentru ca toate gospodăriile din România să ajungă să deţină un aragaz, un frigider, un televizor şi o maşină de spălat, produse care în Vest sunt deja scoase din statistici pentru că gradul de dotare a locuinţelor a ajuns de mai mulţi ani la 100%.

„Sunt multe lucruri care trebuie să se întâmple pentru ca gradul de dotare să ajungă şi la noi la 100% aşa cum se întâmplă în statele vestice precum Franţa şi Germania. În primul rând trebuie să se îmbună­tă­ţească infrastructura şi să crească puterea de cumpărare“, spune Violeta Luca într-un interviu acordat ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24