Constructii & Imobiliare

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a recrutat-o pe Raluca Mihaiu, specialist pe segmentul imobiliar şi al construcţiilor, în poziţia de CFO & Operations Manager

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield...

Autor: Cristina Bellu

29.06.2021, 12:21 205

Cushman & Wakefield Echinox, companie de consultanţă imobiliară, a recrutat-o pe Raluca Mihaiu, specialist cu o experienţă de peste 15 ani în sectorul imobiliar şi al construcţiilor, în poziţia de CFO & Operations Manager, rol din care va coordona activităţile administrativ-operaţionale ale companiei.

Anterior, Raluca Mihaiu a ocupat diverse funcţii în domeniul financiar-operaţional, lucrând de-a lungul timpului în companii precum RFP Development Group, Semmelrock sau La Fântâna.

„Raluca ni se alătură într-o perioadă importantă, iar focusul ei va fi pe optimizarea proceselor financiare şi creşterea rezilienţei operaţionale a companiei”, spune Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală si afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deţinut şi operat independent. Echipa de peste 60 de profesionişti şi colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor şi chiriaşilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO