Deloitte

Deloitte Best Managed Companies. Constructorul român Bog’Art se menţine în topul constructorilor din România în anul 2023

26.01.2024, 00:05 Autor: Răzvan Botea

♦ Compania din construcţii Bog’Art şi-a bugetat în 2023 afaceri cu 40% mai mari decât în 2022, când s-a apropiat de afaceri de 110 mil. euro.

Constructorul român Bog’Art se menţine în topul constructori din România în 2023, după un an în care afacerile au crescut, iar numărul angajaţilor a trecut de 400. În 2022, compania a avut afaceri de 110 mil. euro, iar creşterea bugetată pentru 2023 a fost de 40%. În acest moment nu sunt date publice despre veniturile companiilor din 2023.

Bog’Art a fost una dintre companiile certificate de Deloitte în cadrul programului Best Managed Companies, ediţia a doua, pentru performanţele managementului.

„Suntem foarte încântaţi şi fericiţi că am primit această certificare. Mulţumim organizatorilor acestui program, mulţumim juriului şi eu personal mulţumesc echipei de management Bog’Art, cu care am reuşit să dezvoltăm continuu procesele şi procedurile în companie, reflectându-se în performanţa firmei“, a spus Sorin Greu, director general Bog’Art, la Gala Best Managed Companies.

În programul Deloitte au intrat 40 de companii cu cifre de afaceri de peste 20 de milioane de euro, sediul în România şi acţionari români sau echipă de management cu reşedinţa în România. Dintre acestea, 17 au primit certificarea, iar alte patru au fost recertificate, după ce primiseră distincţia şi la ediţia anterioară. În total, companiile certificate au afaceri de 2,7 mld. euro şi peste 8.000 de angajaţi.

„Mulţumesc de asemenea acţionarilor companiei Bog’Art pentru susţinere şi implicare în tot ceea ce facem şi vom investi cu încredere în continuare în primul rând în oameni, în sistemul de management al firmei şi cultura organizaţională şi, nu în ultimul rând, în inovaţii“, a mai spus Sorin Greu.