Deloitte

Deloitte Best Managed Companies. Dan Ştefan, Autonom: Funcţiile şi practicile de management pentru companii sunt de la finalul secolului XIX şi începutul secolului XX. Ne întrebăm dacă mai sunt adecvate în economia informaţională

24.01.2024, 00:05 Autor: Răzvan Botea

Dan Ştefan, director executiv şi cofondator al companiei de închirieri de maşini şi leasing Autonom, a spus la Gala Deloitte Best Managed Companies că nu crede în practicile clasice de management, care datează de la finalul secolului XIX sau începutul secolului XX.

„O mare parte din funcţiile importante, management şi tot felul de practici sunt destul de vechi. Cei care le-au conceput au trăit majoritatea vieţii lor în secolul 19 şi la începutul secolului 20 şi ne întrebăm dacă mai sunt adecvate în economia informaţională versus cea industrială“, a spus Dan Ştefan.

Declaraţiile sale au fost făcute în contextul în care Autonom s-a numărat printre cele 21 de companii din România care au primit certificarea Deloitte Best Managed Companies în cadrul celei de-a doua ediţii a programului.

„Ne onorează, evident şi ne obligă pentru viitor această prestigioasă distincţie şi mai ales certificare. Foarte pe scurt, ne onorează şi chiar ne şi surprinde puţin. De ce? Pentru că noi suntem o companie, după cum ştiţi, cu rezultate foarte bune în ultimii ani şi constante, însă o companie destul de neobişnuită, în sensul că practicile noastre, structura noastră, structura companiei e destul de atipică“, a spus Dan Ştefan la evenimentul amintit, organizat în parteneriat cu Ziarul Financiar.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro