Deloitte

Deloitte Best Managed Companies. În creştere într-o piaţă în scădere: Oscar Downstream şi-a crescut afacerile în 2022 şi 2023, când vânzările de carburanţi au scăzut

07.02.2024, 00:05 Autor: Răzvan Botea

Oscar Downstream, cel mai mare jucător independent din indus­tria de oil and gas din România, a ajuns la afaceri de peste 1,4 mld. euro în 2022, arată cele mai recente date publice. Compania, care este una dintre cele mai valoroase firme din România, conform anuarului „ZF Top 100 cele mai valoroase companii din România“, a avut aproape 500 de angajaţi, conform datelor furnizate de Oscar Downstream pentru Gala Deloitte Best Managed Companies, ediţia a doua.

Compania de consultanţă şi audit Deloitte România a acordat mai mul­tor companii româneşti certi­ficarea Best Managed Companies, pentru per­formanţele mana­ge­men­tului. După par­curgerea programului, com­pa­niile au fost evaluate de un juriu din afara Deloitte sau parte­nerilor săi, care a decis dacă acordă sau nu certi­fi­c­area în baza a patru piloni: stra­te­gie, cul­tură, inovaţie-resurse şi guver­nan­ţă.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro