Dupa Afaceri Premium - octombrie - 2013

 

Predica luxului

In cele 100 de pagini ale editiei aniversare DA Premium vorbim lumii din nou despre lux, de data asta propovaduind un stil de viata frumos, bogat in experiente si, e adevarat, datorat in mare parte banilor.

Dar nu despre bani e vorba, pe ei ii poti avea si poti sa nu stii in ce sa-i investesti si cum sa-i folosesti ca sa-si faca viata ta si a celor din jur mai frumoasa. Predicam intocmai ce ar trebui sa insemne luxul ca mod de viata, pe ce meriti sa dai banii, ce-ti ramane si ce e varsare de vant.

O lucrare de arta, o calatorie, o experienta gastronomicade stele Michelin sau un ceas de colectie sunt toate lucruri prin care banii te aduc mai aproape de dumnezeire, fara sa fie Dumnezeu.

In editia de fata i-am intrebat si pe cativa oameni de business avizati care ar fi cele zece porunci ale luxului - lucrurile pe care ar trebui sa le experimentezi ca sa spui ca nu ai avut bani degeaba.

Tot in paginile ce urmeaza veti afla cate ceva despre cartea de vizita a restaurantelor de top din oras, despre ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba de sezon sau dintr-o casa in tendinte. In cadrul rubricii de design Gilda Lazar, director la JTI, ne-a primit in vizita si ne-a povestit despre cum a investit ea banii frumos, in antichitati care ii fac casa mai nobila, iar din rubrica de travel aflati de ce orase ca New York sau Hong Kong sunt destinatii de neratat intr-o viata.

Lectura placuta!

 
Ioana Mitu
Redactor-Sef
Dupa Afaceri Premium
 
 
 
 
 
Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.
 


AFACERI DE LA ZERO