Eveniment

Afacerile Consola Grup Construct, firma familiei Boştină, s-au prăbuşit la jumătate anul trecut, oprindu-se la 57 mil. lei. În ultimii zece ani, Consola Grup Construct ajunsese să depăşească borna de 100 de milioane de lei, atingând un maxim de 125 mil. lei în 2020

FOTO: www.123rf.com

FOTO: www.123rf.com

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.06.2023, 17:30 1243

Consola Grup Construct, companie de construcţii din Bucureşti deţinută de familia Boştină, a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 57 de milioane de lei, cu circa 50% mai mică faţă de anul precedent, potrivit celor mai recente informaţii publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Profitul a scăzut şi el de câteva ori, până la mai puţin de 1 milion de lei, numărul me­diu de angajaţi crescând însă cu zece, până la 136. Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la evoluţia busi­nessului anul trecut şi planurile pentru 2023.

În ultimii zece ani, Consola Grup Construct ajunsese să depăşească borna de 100 de milioane de lei, atingând un maxim de 125 de milioane de lei în 2020. În anul urmă­tor, afacerile au început să scadă.

La începutul anului 2022, Andrei Boşti­nă, director general la Consola Grup Con­struct, spunea că planul companiei era finalizarea proiectelor proprii ongoing şi continuarea cu noi investiţii de dimensiuni mici şi medii în clădiri rezidenţiale şi birouri. Targetul era semnarea şi începerea unor contracte noi cu investitori privaţi, precum şi participarea la ofertarea şi contractarea mai multor lucrări de achiziţii publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO