Eveniment

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Otopeni după ce unui bărbat i s-a făcut rău

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Otopeni după ce...

Autor: Laura Buciu

17.09.2022, 10:31 651

Un avion care efectua un zbor pe ruta Katowice (Polonia) – Antalya (Turcia) a aterizat de urgenţă, sâmbătă dimineaţa, pe Aeroportul Otopeni, după ce unui pasager în vârstă de 66 de ani i s-a făcut rău în aeronavă.

Serviciul de Asistenţă Medicală al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti a intervenit, sâmbătă, şi a cu succes şi să salveze viaţa unui pasager în vârstă de 66 de ani, care călătorea pe ruta Katowice (Polonia) – Antalya (Turcia), cu avionul.

Pasagerul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Corendon Airlines, care a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Bucureşti la ora 07:45.

Echipa Serviciului de Asistenţă Medicală a aeroportului a reuşit să stabilizeze pasagerul cu afecţiuni cardiace, după aproximativ 30 minute de la aterizare.

Pasagerul a fost transportat în stare stabilă la Spitalul Elias din Bucureşti.

Aeronava companiei aeriene Corendon Airlines a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la ora 09.00, continuându-şi cursa către Antalya.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO