Eveniment

ATM-urile BRD vor fi inchise azi si maine

09.05.2003, 00:00 25

Bancomatele Bancii Romane pentru Dezvoltare-Groupe Societe Generale ca si toate POS-urile proprii bancii nu vor functiona intre 9 si 10 mai 2003, BRD urmand sa implementeze de fapt in aceasta perioada o noua aplicatie informatica.
Mai mult, aceasta operatiune va antrena o intrerupere de 24 de ore a serviciilor atat pentru clientii detinatori de carduri BRD, cat si pentru comerciantii care au instalate POS-uri BRD. Noua aplicatie informatica are in vedere cresterea performantelor si a timpilor de raspuns pentru tranzactiile cu carduri. De asemenea, ea le va oferi clientilor BRD noi functionalitati in ceea ce priveste folosirea ATM-urilor cum ar fi un istoric al ultimelor 10 operatiuni efectuate si posibilitatea de a schimba codul PIN, valabila pentru cardurile Maestro. BRD - Groupe SociA©tA© GA©nA©rale are in acest moment emise peste 900.000 de carduri si 371 ATM-uri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO