Eveniment

BCR spune ca greva nu se justifica

14.08.2008, 20:00 21

BCR, cea mai mare banca locala, considera ca motivele pe care se sprijina decizia sindicalistilor de a initia o greva japoneza nu justifica in mod real o astfel de actiune, mentionand ca managementul institutiei a facut o serie de propuneri federatiei sindicale, la care nu a primit un raspuns oficial.
Angajati ai BCR participa miercuri la o actiune de protest programata pentru trei zile, ca urmare a deciziei Federatiei Sindicatelor Independente (FSI) din BCR, actiunea constand in purtarea unei banderole albe de catre membrii de sindicat participanti.
"Potrivit informarii primite ieri (marti - n. r.) de conducerea bancii de la Federatia Sindicatelor Independente din BCR, actiunea de protest se desfasoara, citam 'pentru toate solicitarile/ nemultumirile care v-au fost aduse la cunostinta anterior si care nu si-au gasit rezolvarea pana astazi'. Conducerea bancii considera ca motivele pe care se sprijina decizia sindicatului nu justifica in mod real o astfel de actiune, mai ales in conditiile in care managementul BCR este in continuare deschis dialogului", potrivit reprezentantilor bancii.
Institutia de credit arata ca, saptamana trecuta, a facut sindicatului mai multe propuneri referitoare la principalele subiecte aduse in discutie, propuneri la care nu a primit un raspuns oficial deocamdata.
Banca precizeaza ca este deschisa dialogului cu sindicalistii, pentru rezolvarea situatiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO