Eveniment

Boc: Prin legea salarizării vor fi recuperate în 2011 sumele pierdute prin diminuarea cu 25%

Autor: Magradean Vasile

15.10.2010, 15:03 25

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, că Legea salarizăriibugetare va consacra, în 2011, o recuperare a sumelor de banipierdute prin diminuarea cu 25 la sută, iar dacă va exista ocreştere economică mai mare decât cea prognozată se va puteadiscuta şi despre alte creşteri salariale.

Boc a declarat, la Cluj, că formula finală a legii este înnegociere, dar că aceasta prevede creşterea salariului minim şi vaduce la o recuperare a sumelor pierdute în iulie, informeazăMediafaxBusiness.

"Legea va consacra o recuperare a sumelor de bani pierdute prindiminuarea cu 25%. Formula finală este în negociere, salariul minimcare este acum de 600 de lei va creşte şi se va recupera o sumăimportantă din ceea ce bugetarii au pierdut în iulie. Oferim câtpoate ţara. Dacă vom avea o creştere economică mai mare discutăm şidespre alte creşteri salariale", a spus Boc.

Acesta a spus că, potrivit datelor FMI şi CE, România vaînregistra anul viitor o creştere economică între 1,5% şi 2%.Citiţi mai multe pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO