Eveniment

Cel puţin trei morţi, zeci de răniţi în exploziile din maratonul din Boston. VIDEO

Cel puţin trei morţi, zeci de răniţi în exploziile...

Autor: Mihai Draghici

15.04.2013, 23:11 2740

Cel puţin trei oameni au murit în exploziile produse la maratonul din Boston, alte zeci fiind rănite, afirmă surse citate de Fox News, precizând că unele victime au membre amputate.

Conform unei surse citate de Fox News, trei cadavre au ajuns la morga unuia dintre spitalele din Boston.

Autorităţile americane nu au stabilit încă dacă exploziile produse la maratonul din Boston au fost accidentale sau este vorba de un atac terorist. "Au fost mai multe explozii; la faţa locului s-au deplasat serviciile de intervenţie. Nu ştim exact câte persoane au fost rănite", a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului poliţiei din Boston.

► Exploziile din Boston sunt "atac terorist" - poliţie

► Un saudit suspectat de implicare în atentatele din Boston a fost reţinut - surse

► EXPLOZIA de la Boston - Sportiv de origine română: Am ajuns la hotel şi am vazut explozia. Sunt şocat

Presa locală din Boston a relatat că numărul răniţilor depăşeşte 100.

Două explozii au avut loc luni în apropierea liniei de sosire a maratonului din Boston, cartierul general al organizatorilor fiind închis din cauza incidentului.

Hotelul Fairmount Copley Plaza în care este cartierul general al evenimentului sportiv a fost închis ca urmare a incidentului. La locul incidentului au sosit zeci de ambulanţe şi vehicule ale serviciilor de securitate.

Maratonul din Boston a fost organizat cu ocazia Zilei Patrioţilor, marcată în a treia zi de luni din aprilie începând cu anul 1897.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO