Eveniment

Clienţii BCR pot plăti impozitele online, fără comisioane. Urmează cei ai Bancpost şi CEC

Clienţii BCR pot plăti impozitele online, fără comisioane. Urmează cei ai Bancpost şi CEC

Autor: Claudia Medrega

19.08.2011, 00:05 878

Impozitul pe clădiri, terenuri, mijloace de transport, contribuţiile sociale şi chiar amenzile vor putea fi plătite online, fără comisioane, de către aproximativ 8 milioane de români din toată ţara clienţi ai BCR, Bancpost şi CEC Bank.

Acest lucru este posibil de ieri pentru clieţii BCR, cea mai mare bancă de pe piaţă, ca urmare a lansării sistemului simplificat pentru plata impozitelor şi taxelor dezvoltat de Ministerul Finanţelor în colaborare cu banca.

Din luna septembrie sistemul va fi opera­ţional şi pentru clienţii CEC şi Banc­post, potrivit informaţiilor transmise de Ministerul Finanţelor. Plata online a taxelor şi impozitelor este posibilă şi prin www.ghiseul.ro, care permite persoanelor din sectoarele 2 şi 6 din Bucureşti, Târgu Mureş, Zalău, Piteşti, Braşov şi Luncăviţa (judeţul Tulcea) să achite impozitele şi taxele către stat prin intermediul cardurilor bancare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO