Eveniment

Dragnea: Dacă nu mai am autoritate în PSD, plec şi mă apuc de pescuit în mod profesionit

Dragnea: Dacă nu mai am autoritate în PSD, plec şi mă...

Autor: Liviu Dadacus

08.05.2017, 12:38 1115

Solicitat, luni, să comenteze faptul că senatorii PSD din Comisia juridică nu au votat împotriva amendametului privind graţierea faptelor de corupţie, aşa cum le-a solicitat, ci s-au abţinut, Dragnea a răspuns: „Dacă nu mai am autoritate în partid, o să văd, o să plec şi o să mă apuc de pescuit în mod profesionit”.

Întrebat dacă va căuta jurişti mai buni în PSD, alţii decât Şerban Nicolae şi Eugen Nicolicea, despre care a susţinut că aduc deservicii partidului, Dragnea a răspuns: „Aici nu e vorba de calitatea unui jurist sau nu, aici e vorba de abordare şi de caracter.

El a menţionat că va propune CExN al PSD sancţionarea lui Şerban Nicolae, preşedinte al Comisiei juridice din Senat.

Chestionat, pe de altă parte, dacă Şerban Nicolae, preşedinte al Comisiei juridice din Senat, precum şi ceilalţi senatori PSD care au votat amendamentul privind graţierea faptelor de corupţie, trebuie sancţionaţi, Dragnea a răspuns ironic: „Nu, o să primească fiecare câte un premiu pentru că au promovat din nou PSD”.

Întrebat dacă va propune CExN sancţiuni, Dragnea a răspuns, însă, afirmativ.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO