Eveniment

Hotelul Confort vrea incasari de 2 mil. euro

26.01.2004, 00:00 24



Compania Pro Confort, importator de mocheta si tamplarie PVC, care a investit si intr-un hotel in apropiere de Aeroportul Otopeni, preconizeaza pentru acest an, o cifra de afaceri a hotelului de 2 mil. euro.



"In cele trei luni de functionare de anul trecut, hotelul Confort a avut o cifra de afaceri de 300.000 de euro, iar pentru acest an preconizam o crestere pana la 2 milioane de euro", a spus Raluca Barb, directoare in cadrul firmei Pro Confort. Hotelul Confort are 150 de camere clasificate la trei stele si a ajuns la un grad de ocupare de peste 50%. Investitia in hotel a fost de circa un milion de euro, mai spune Barb.



Principalul domeniu de activitate al companiei este importul si distributia de acoperitori de sol (mocheta, PVC), la care se adauga, importul si productia de termopan PVC, marca Deceunninck, productie de mobila, hoteluri si transport intern si international de persoane. Importurile se fac de la companii din Germania, Franta si Belgia.



Anul trecut, compania Pro Confort a avut o cifra de afaceri globala de 6,5 mil. euro, in crestere cu 30% fata de anul precedent. "Pentru anul acesta asteptam o crestere cel putin similara fata de anii precedenti", a spus Barb.



Firma Pro Confort a fost infiintata in 1998 de catre fratii Sorin si Ionut Negoita si la ora actuala a ajuns la 100 de angajati. Fratii Negoita sunt in continuare singurii actionari ai companiei, avand o avere estimata la peste 10 milioane de euro.



Anul acesta, compania va incerca sa-si consolideze activitatea in domeniile in care activeaza. "Deocamdata nu sunt alte planuri de dezvoltare si in alte domenii de activitate, obiectivul nostru fiind acela de a ne dezvolta pe piata de acoperitori de sol, in special pe cea a matrialelor de uz comercial", mai spune Barb.



Compania Pro Confort detine in jur de 17 magazine proprii in mai multe orase din tara si o retea de circa 50 de distribuitori.



In domeniul hotelier, deocamdata nu se mai prefigureaza o noua investitie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO