Eveniment

Investitia Parisot, 50 de milioane de euro

18.10.2004, 00:00 23

Grupul francez Parisot va investi 50 milioane euro la fabrica de mobila din Tirnaveni, prima etapa a proiectului urmind sa fie finalizata in toamna anului viitor, a declarat primarul localitatii, Octavian Popa.
Compania a achizitionat un teren in suprafata de 50 de hectare, care va asigura si posibilitatea de extindere a capacitatii de productie a unitatii. Lucrarile de constructie au inceput in luna octombrie.
Potrivit lui Popa, Consiliul Local Tirnaveni a aprobat alocarea unei sume de 2,5 miliarde de lei pentru a asigura accesul la utilitati.
"Am cerut Consiliului Judetean sa fim luati in calcul cu aceste sume la echilibrarea bugetului, mai ales ca investitia de la Tirnaveni este cea mai mare din judet la ora actuala", a spus Popa.
Parisot, unul dintre cei mai importanti producatori de mobila din Franta, detine doua fabrici in Romania, la Bucuresti si Sovata, precum si mai multe unitati de logistica, depozitare si transport. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO