Eveniment

ISU Buzău: Pericolul a fost foarte mare, pompierii nu s-au apropiat

ISU Buzău: Pericolul a fost foarte mare, pompierii nu...

Autor: Laura Petrescu

10.06.2016, 11:07 892

Potrivit ISU Buzău, şase autospeciale intervin pentru stingerea incendiului la tirul încărcat cu 800 de butelii.

“ La momentul ajungerii echipajelor, incendiul se manifesta la încărcătură. Întrucât pericolul era extrem de mare iar buteliile explodau, pompierii au intervenit de la distanţă, cu tunurile din dotare. Nu ne-am apropiat ca să nu punem în pericol viaţa salvatorilor” a declarat pentru MEDIAFAX, George Creţu, purtător de cuvânt ISU Buzău.

Potrivit sursei citate, populaţia din zonă a fost evacuată.

“Comitetul local pentru situaţii de urgenţă a decis evacuarea populaţiei pe o distanţă de aproximativ 500 de metri” a mai spus George Creţu.

Poliţia Rutieră a blocat traficul în zonă.

“A fost închisă circulaţia la intersecţia DN1 B cu DN 2, la Hanu lui Tinţă. Maşinile au fost deviate pe alte rute ocolitoare. În plus, ce autoturisme vin dinspre Ialomiţa, de exemplu, nu se permite intrarea în judeţul nostru. Apelul pe 112 nu a fost de accident de circulaţie. S-a anunţat că un autocamion încărcat cu butelii a luat foc” a declarat Doiniţa Mihalache, purtător de cuvânt IJP Buzău, pentru MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 10, pe raza localităţii Mihăileşti. Un tir încărcat cu 800 de butelii pline cu gaz a luat foc în mers şi a rămas imobilizat pe drum, mai multe explozii având loc consecutiv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO