Eveniment

Liviu Drăgan, TotalSoft: Este tardiv să se găsească acum soluţii economice cu impact pe termen lung

Liviu Drăgan, TotalSoft: Este tardiv să se găsească acum soluţii economice cu impact pe termen lung

Autor: Adelina Mihai

17.01.2012, 22:07 539

Liviu Drăgan, directorul general al Totalsoft, unul dintre cei mai mari producători de software de pe plan local, crede că protestele ar putea avea efecte negative asupra cursului euro/leu, dar ar putea genera şi o scădere a calificativului de ţară, aşa cum au păţit alte state europene.

"Şi-aşa exista îngrijorarea privind căderea Guvernului, iar riscul economic este destul de mare dacă acest lucru se va întâmpla în urma protestelor. Este bine că Arafat s-a întors pe poziţia pe care era, însă aceasta este doar o soluţie punctuală. Este tardiv acum să se găsească soluţii economice care să aibă impact pe termen lung. Marea greşeală a fost că nu s-a făcut un guvern tehnocrat, mai puţin corupt, în urmă cu trei ani, care să aibă parte de un sprijin masiv al Parlamentului. Este jenant să vezi acum oameni în funcţia de ministru care nu au niciun fel de cunoştinţe despre domeniul în care lucrează", a spus Drăgan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO