Eveniment

Nissan incepe anul cu un nou Patrol

10.01.2005, 00:00 18

Renault Nissan Romania, importatorul general al marcii Nissan pe piata romaneasca, a lansat oficial in Romania la inceputul acestei luni, cea de-a sasea generatie a modelului Nissan Patrol. In funcsie de motorizari si echipari pretul noului model variaza intre 28.700 euro si 36.500 euro CIP (fara taxe). Primul model Patrol a fost lansat de prodcatorul nipon in anul 1951, de atunci fiind dezvoltate inca cinci versiuni ale acestuia.
Lansarea noului Patrol alaturi de inceperea vanzarii versiunii decapotabile a modelului Micra (Micra CC), dar si variantelor coupe si decapotabila a modelului sport 350 Z, va permite importatorului sa ajunga, potrivit propriilor estimari la vanzari de 2.000 de unitati in acest an. Tot in acest an vor fi lansate pe piata locala si modele precum Murano, Pathfinder si Navara.
Anul trecut vanzarile Nissan pe piata romaneasca au crescut cu mai bine de jumatate, la peste 1.400 de unitati, cele mai bine vandut modele fiind Almera (298 unitati), Pick-up (287 unitati) si Terrano (234 unitati).
Noul model Nissan Patrol a suferit o serie de modificari fata de versiunea precedenta, atat in ceea ce priveste aspectul exterior si design-ul interiorului, cat si motorizarile.
Motorul turbo diesel de trei litri care echipeaza noul Patrol are o putere de 160 de cai putere, in timp ce motorul pe benzina de 4,8 litri dezvolta o putere de 180 de cai putere. Gama de modele include versiuni cu trei si cinci usi, ultima cu optiune pentru sapte locuri. De asemenea, sunt disponibile patru niveluri de echipare. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO