Eveniment

Nou director la Holcim Romania

10.09.2004, 00:00 43

Markus Wirth este noul director al Holcim Romania, dupa ce, la inceputul lunii septembrie, Kurt Habersatter fpst numit director general al grupului elvetian pentru Europa de Est.
Markus Wirth a ocupat, in ultimii patru ani, functia de director al Holcim pentru Serbia si Kosovo. El va conduce direct si Divizia de betoane si agregate a Holcim Romania.
Raul Monsalve, fost director financiar al Holcim Romania, a noul responsabil al activitatilor financiare pentru Europa de Est, iar Albert Szabo, care a ocupat postul de director al Diviziei de betoane si agregate din Holcim Romania a fost numit in functia de director general al Holcim Croatia.
Grupul elvetian detine in Romania trei fabrici de ciment, la Turda, Cimpulung si Alesd, o retea de 13 statii de betoane, dintre care sapte ecologice, si trei statii de agregate. Filiala are aproximativ 1.300 de angajati si a inregistrat in 2003 p cifra de afaceri de aproximativ 100 de milioane euro.
Potrivit propriilor estimari, Holcim detine o cota de 31% din piata cimentului din Romania, cu un volum al vinzarilor, in 2003, de 1,5 milioane tone.
La nivel global, grupul Holcim are aproximativ 48.000 de angajati in 70 de tari, fiind unul dintre cei mai mari producatori de ciment, betoane si agregate din lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO