Eveniment

O maşină a explodat în centrul Chişinăului. Poliţia nu exclude ipoteza unui atentat

O maşină a explodat în centrul Chişinăului. Poliţia nu exclude ipoteza unui atentat

Autor: Mediafax

07.06.2011, 15:37 255

O maşină cu numere de înmatriculare ruseştia explodat marţi încentrul Chişinăului, iar în urma deflagraţiei o persoană a murit.Maşina era parcată în zonă de câteva zile, au declarat surse dincadrul Ministerului de Interne, citate de Infotag în paginaelectronică.

"Analizăm câteva versiuni. Potrivit primei versiuni, înautomobilul Lada a explodat butelia de gaz, după care a urmat unval puternic al exploziei", a declarat şeful serviciului de presăal MAI, Chiril Motpan.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Comisariatului General dePolitie, Adrian Jovmir, preşedintele Federaţiei de Tenis dinR.Moldova, Igor Ţurcan, a fost rănit în urma exploziei şi a fosttransportat la spital în stare gravă. Potrivit informaţiilorvehiculate de presă, Igor Ţurcan ar fi condus echipa de campanie acandidatului independent la primăria capitalei Mihai Godea.

Preşedintele Federaţiei moldovene de Tenis, Igor Ţurcan, adecedat.

Pentru moment, poliţia nu dispune de date referitoare la altevictime.

Sosit la faţa locului, primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, adeclarat că în urma exploziei a fost rănită o singură persoană.Citiţi mai mult despre maşina care a explodat în centrul Chişinăului pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO