Eveniment

O nouă schimbare istorică la fostul Twitter: Elon Musk anunţă că X va elimina posibilitatea de a bloca conturi

O nouă schimbare istorică la fostul Twitter: Elon Musk...
19.08.2023, 14:49 169

X, platforma de socializare cunoscută anterior sub numele de Twitter, va elimina posibilitatea ca utilizatorii să blocheze alte conturi, a declarat vineri proprietarul Elon Musk într-o postare.

"Blocarea va fi eliminată ca "caracteristică", cu excepţia DM-urilor", a spus Musk într-o postare pe platformă, referindu-se la mesajele directe.

El a precizat că X va păstra funcţia "mute", care împiedică un utilizator să vadă anumite conturi specificate, dar, spre deosebire de blocare, nu alertează celălalt cont cu privire la această acţiune.

Proprietarul miliardar s-a descris drept un absolutist al libertăţii de exprimare, dar unii critici au spus că abordarea sa este iresponsabilă. Cercetătorii au constatat o creştere a discursului instigator la ură şi a conţinutului antisemit pe platformă de când acesta a preluat conducerea, iar unele guverne au acuzat compania că nu face suficient pentru a-şi modera conţinutul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO