Eveniment

O nouă vamă, noi arestări. Peste 60 de vameşi şi poliţişti de frontieră de la Vama Albiţa au fost ridicaţi de anchetatori

Autor: Mediafax

21.02.2011, 09:22 46

Peste 60 de vameşi şi poliţişti de frontieră de la Punctul deTrecere a Frontierei Albiţa au fost ridicaţi, luni dimineaţă, delucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), în urmadescinderilor care au avut loc în vamă şi la locuinţele acestora,informează Mediafax.

Potrivit unor surse judiciare, mare parte dintre angajaţiivamali au fost ridicaţi de anchetatori de la locuinţele lor dinmunicipiul Huşi, aflat la aproximativ 15 kilometri de punctul detrecere a frontierei, dar şi din comunele apropiate, şi sunt aduşila Bucureşti cu dube ale Jandarmeriei.

Din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au fost ridicaţiaproximativ 15 lucrărori vamali care erau de serviciu la momentuldescinderilor, aceştia fiind urcaţi într-un microbuz al DGA care aplecat din vamă spre Bucureşti.

Surse judiciare afirmă că majoritatea persoanelor ridicate deanchetatori sunt poliţişti de frontieră suspectaţi de luare de mităşi trafic de ţigări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO