Eveniment

Pasajul Basarab a fost deschis traficului auto

Pasajul Basarab a fost deschis traficului auto

Autor: Mediafax

19.06.2011, 09:42 708

Pasajul Basarab a fost deschis traficului auto, duminică, la ora6.00, primele maşini traversând deja podul, pe care vor circula şitramvaiele liniei 34. Inaugurat sâmbătă, când Pasajul Basarab aputut fi vizitat de bucureşteni, ocazie cu care a fost organizată oparadă, podul poate fi traversat de duminică şi cu maşina.

Traficul pe Pasajul Basarab este monitorizat video la cele douăcapete. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, merge, duminică, la ora11.00, la centrul de monitorizare a traficului din ŞoseauaOlteniţei nr. 107, pentru a vedea cum se circulă pe PasajulBasarab.

Şi tramvaiele liniei 34 circulă pe Pasajul Basarab începând deduminică. Regia Autonomă de Transport Bucureşti a anunţat cătramvaiele liniei 34 vor circula pe traseul actual între CaleaVitan şi Bulevardul Banu Manta, apoi pe un traseu prelungit peŞoseaua Nicolae Titulescu, Pasajul Basarab, Şoseaua Orhideelor,Bulevardul Vasile Milea, Bulevardul Timişoara, Calea 13 Septembrie,Bulevardul Ghencea, până la terminalul "Ghencea".

Pasajul Basarab are 1,9 kilometri şi este cel mai lat pod hobanturban din Europa. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO