Eveniment

Paul Mărăşoiu a demisionat din Ministerul Turismului

Paul Mărăşoiu a demisionat din Ministerul Turismului

Autor: Liviu Iancu

09.06.2011, 23:32 330

Paul Mărăşoiu (foto) a demisionat de la conducereaDirecţiei Generale Turistice din Ministerul Dezvoltării Regionaleşi Turismului (MDRT), la mai puţin de patru luni de la numirea înfuncţia de director general, invocând motive de sănătate. El aexplicat că în urmă cu patru luni a suferit un infarct pe care nul-a "tratat cu consideraţia necesară, cuprins de tumultul fiecăreizile" şi al "multiplelor preocupări şi subiecte proprii poziţieiasumate" în cadrul Direcţiei Generale Turistice din MDRT.

Contractul dintre Mărăşoiu şi MDRT va înceta, cu acordulpărţilor, pe data de 13 iunie. Paul Mărăşoiu, proprietarulcompaniei de consultanţă hotelieră Peacock Hotels, a câştigat înluna februaruie concursul organizat de MDRT pentru postul dedirector. Funcţia de director al Direcţiei Generale Turistice afost înfiinţată în toamna anului trecut, la scurt timp dupăcomasarea Ministerului Turismului cu Ministerul DezvoltăriiRegionale.

Paul Mărăşoiu are 49 de ani şi a ocupat înainte de numirea laMDRT funcţiile de director regional al lanţului hotelier GoldenTulip şi de preşedinte al Asociaţiei Naţionale a OrganizatorilorProfesionişti de Conferinţe şi Expoziţii din România (RCB).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO