Eveniment

Peste 10.000 de protestatari în Sibiu, Timişoara şi Cluj Napoca

Peste 10.000 de protestatari în Sibiu, Timişoara şi...

Autor: Adriana Mit

06.02.2017, 20:38 120

La Sibiu, organizatorii spun că vor merge pe un traseu scurt şi nu vor ajunge, în seara a şaptea de protest, la casa lui Klaus Iohannis, însă vor parcurge câţiva kilometri pe principalele artere, scandând împotriva Guvernului şi a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Protestatarii strigă „Jos Guvernul”, „PSD, ciuma roşie”, „Mulţumim că aţi abrogat, vă rugăm acum plecaţi”.

În drumul lor, protestatarii au oprit în faţa sediului organizaţiei municipale a PSD Sibiu, unde au vrut să arunce cu ouă, însă organizatorul protestului nu le-a permis acest lucru.

La Timişoara, protestatarii au adus o pancartă pe care au scris „Sorinel, hai acasa, mami, ca ne faci de miru' lumii!”, fiind aproximativ 3.000 de oameni în stradă care cer demisia Guvernului condus de Sorin Grindeanu.

Protestatarii s-au adunat, luni seara, în Piaţa Victoriei din Timişoara, iar în centrul oraşului s-a cântat imnul României şi s-a strigat „Uniţi, salvam toată România”, „Demisia”, iar manifestanţii au bătut din palme ca suporterii Islandei la EURO 2016.

Totodată, oamenii ţin în mâini pancarte cu mesaje precum „În 1989 pentru libertate, în 2017 pentru dreptate”, sau „Şi Ion Creangă a plătit pentru cireşele furate”.

La Cluj Napoca sunt circa 2.500 de protestatari care au pornit în marş pe principalele artere din oraş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO