Eveniment

Peste 90 de firme înmatriculate până marţi în Programul de sprijinire a debutanţilor în afaceri

Autor: Cuncea Elena Cristina

22.02.2011, 10:48 49

Peste 90 de firme au fost înmatriculate până marţi în cadrulProgramului de sprijinire a debutanţilor în afaceri, prin careaceştia pot beneficia de finanţare nerambursabilă de până la 10.000de euro, cele mai multe societăţi având ca domeniu de activitateîntreţinerea şi repararea auto.

"Începând cu 11 februarie şi până astăzi (22 februarie - n.r.)s-au înregistrat la ofiicile Registrului Comerţului un număr de 657microîntreprinderi în cadrul Programului de sprijinire adebutanţilor în afaceri, din care 518 sunt rezervări de nume, 48sunt pe flux şi 91 sunt deja înmatriculate", se arată într-uncomunicat al Agenţiei Naţionale de Implementarea a Programelorpentru IMM-uri (ANIPIMM).

Firmele înmatriculate îşi pot depune, începând de marţi, şiplanurile de afaceri.
Cele mai multe din cele 91 de societăţi sunt din domeniulîntreţinerii şi reparaţiilor auto (13), urmate de cele cu domeniude activitate fabricarea pâinii, prăjiturilor şi produselorproaspete de patiserie (6) şi de restaurante (5).

De asemenea, cea mai mare parte a firmelor sunt din Cluj, Argeşşi Bihor, fiecare câte 7, în Bucureşti fiind înmatriculate doardouă societăţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO