Eveniment

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a întâlnit cu conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie a României

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a întâlnit cu...

Autor: Departamentul Economic

17.10.2019, 16:30 101

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban s-a întâlnit joi cu preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihai Daraban, care a înaintat o serie de propuneri de sarcini pe care Camera de Comerţ şi Industrie a României ar putea să le preia, informează CCIR. 

„Externalizarea acestora, dinspre guvern către CCIR, ar putea marca schimbarea de care au nevoie antreprenorii români”, a mai declarat Daraban.

Preşedintele CCIR a făcut o prezentare a situaţiei reale a economiei româneşti, o radiografie a evoluţiei macroeconomice a României din ultimii ani şi a perspectivelor pentru perioada 2019-2022.

„Camera de Comerţ a fost în permanenţă un martor imparţial al transformărilor pe care le-a suferit economia României. Am urmărit deciziile guvernanţilor, ne-am implicat şi am susţinut proiectele de dezvoltare în care am crezut. Suntem pregătiţi să facem mai mult pentru antreprenorii români şi ne exprimam dorinţa de a beneficia de deschiderea Guvernului României”, a declarat Mihai Daraban.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO