Eveniment

Prognoza METEO: Vremea se încălzeşte

Prognoza METEO: Vremea se încălzeşte. Ce temperaturi vor fi luni şi marţi în ţară şi în Bucureşti

Foto: Razvan Lupica

Autor: Bogdan Stanescu

14.10.2012, 16:18 139

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 26 de grade, iar cele minime de la 5...6 grade în estul Transilvaniei până la 17...18 grade pe litoral. Dimineaţa, mai ales în zonele joase din sud şi est se va forma ceaţă, pe arii restrânse, scrie Mediafax.

La Bucureşti, vremea se va încălzi. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

Marţi, vremea va continua să se încălzească în toate regiunile, devenind deosebit de caldă în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, uşor mai ridicate pe litoral. În jumătatea de vest a ţării cerul se va înnora treptat şi mai ales seara şi noaptea vor fi averse, intensificări temporare ale vântului şi posibil descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat cu intensificări la munte. În zonele joase izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO