Eveniment

Schimbari fulger la Parchet

13.02.2003, 00:00 166

Procurorul general al Romaniei, Tanase Joita, a schimbat, ieri, mai multe conduceri ale Parchetelor din tara, printre care si pe cea a Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, se arata intr-un comunicat remis ieri, presei, de catre Ministerul Public.
Prin ordin al procurorului general al Parchetului de pe langa Curtea Suprema de Justitie, Tanase Joita, au fost delegati in  functia de procuror general adjunct al  Parchetului Curtii de Apel Bucuresti Elena Monica Serbanescu (procuror in cadrul Parchetului Curtii Supreme de Justitie) si Minodora Vladu (procuror la Parchetul Curtii de Apel Timisoara).
De asemenea, procurorul Luminita Palade de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti a fost numita in functia de procuror sef al Sectiei urmarire penala la acelasi Parchet.
Ovidiu Emanuel Rosca, procuror la Parchetul Judecatoriei sectorului 3 Bucuresti, a fost delegat in functia de prim procuror al Parchetului Judecatoriei sectorului 4 din Capitala. Totodata, Tatian Alin Raduta, procuror la Parchetul Judecatoriei sectorului 4 Bucuresti, a fost delegat in functia de prim procuror adjunct al Parchetului Judecatoriei sectorului 3 al Capitalei.
Procurorul general Tanase Joita a dispus incetarea delegarii din functie, la cerere, incepand cu data de 10 februarie 2003, a urmatorilor procurori: Paula Lavric - din functia de procuror general adjunct al Parchetului Curtii de Apel Bucuresti; Doru Maximovici - din functia de procuror general adjunct al Parchetului Curtii de Apel Iasi.
Prin ordin al ministrului Justitiei, Rodica-Mihaela Stanoiu, la propunerea procurorului general, incepand cu data de 12 februarie 2003, Vasile Chis a fost eliberat, la cerere, din functia de procuror general al Parchetului Curtii de Apel Cluj si numit in functia de procuror general adjunct la acelasi Parchet;  Danila Suciu a fost promovat din functia de procuror inspector la Parchetul Curtii de Apel Cluj, in functia de procuror general la acelasi Parchet; Petre Dungan a fost promovat din functia de procuror general adjunct al Parchetului Curtii de Apel Timisoara in cea de procuror general la acelasi Parchet; Camelus Paduraru a fost eliberat din functia de prim procuror al Parchetului Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO