Eveniment

USR, în pragul imploziei: Dacian Cioloş nu a rezistat nici un an în fruntea partidului şi a demisionat, pierzând lupta cu Biroul Permanent care era controlat de rivalul său, Dan Barna. Cătălin Drulă, fostul ministru al transporturilor, preia conducerea interimară

USR, în pragul imploziei: Dacian Cioloş nu a rezistat...

Autor: Gabriel Pecheanu

07.02.2022, 15:43 1158

Liderul USR, Dacian Cioloş, şi-a depus mandatul de preşedinte al formaţiunii şi anunţă că rămâne în partid, au declarat pentru MEDIAFAX surse din interiorul USR.

„Dacian (Cioloş - n.r.) ne-a anunţat că-şi depune mandatul, dar rămâne în partid”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea USR.

Cioloş a cerut votul membrilor Biroului Naţional al USR, însă documentul a fost respins cu 14 voturi „împotrivă” şi 11 „pentru”.

La ora 18.00 Dacian Cioloş are programată o declaraţie de presă.

Preşedinţia USR va fi preluată de Cătălin Drulă, având în vedere că este vicepreşedintele USR care a obţinut cel mai mare număr de voturi la Congresul USR PLUS din 3 octombrie 2021, respectiv 701 voturi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO