Eveniment

UiPath o numeşte pe Kelly Ducourty, un executiv cu experienţă la Google şi un veteran de peste 2 decenii la HP, Chief Customer Officer

UiPath o numeşte pe Kelly Ducourty, un executiv cu...
14.05.2023, 17:34 78

UiPath  o numeşte pe Kelly Ducourty Chief Customer Officer şi va conduce toate operaţiunile cu clienţii, succesul clienţilor şi serviciile profesionale, abilitarea, proiectarea stimulentelor şi partenerii globali pentru a promova misiunea organizaţiei de a ajuta clienţii şi partenerii să obţină rezultate de afaceri excepţionale şi valoare continuă cu UiPath.

Anterior să vină la UiPath, Ducourty lucra la Google, unde a condus strategia şi operaţiunile Go-to-Market la Google Cloud şi a condus, de asemenea, segmentul de afaceri mici şi mijlocii. În acest rol, ea a jucat un rol cheie în cadrul organizaţiei globale de vânzări şi a fost responsabilă pentru stimularea creşterii Google Cloud la scară largă. Aceasta a inclus extinderea geografică pe mai mult de 10 pieţe, concentrându-se pe abordări şi soluţii specifice industriei pentru a permite rezultate pozitive pentru clienţi şi implementând abordări pentru a îmbunătăţi operaţiunile de vânzări ale organizaţiei.

Înainte de a se alătura companiei Google, Ducourty a petrecut peste două decenii la Hewlett Packard Enterprise (HPE) în diverse funcţii de vânzări. Cel mai recent, a ocupat funcţia de vicepreşedinte senior pentru excelenţă în vânzări la nivel mondial, unde a fost responsabilă pentru toate funcţiile de vânzări globale din cadrul HPE şi a fost însărcinată să ofere cele mai bune practici şi sinergii la nivel global în cadrul organizaţiei. În acest rol, a condus, de asemenea, activitatea "ca serviciu" şi a fost responsabilă de dezvoltarea afacerilor de mare anvergură şi de abilitarea vânzărilor şi a partenerilor companiei. Anterior, ea a condus cele mai mari şi mai strategice conturi ale companiei, acoperind cinci industrii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO