Eveniment

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit în judeţul Ilfov. Focul s-a extins deja la o casă

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit în judeţul Ilfov....

Autor: Andreea Traicu

11.08.2016, 17:04 138

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit joi în oraşul Pantelimon din judeţul Ilfov iar focul s-a extins la o casă, existând riscul de propagare şi la alte locuinţe; nu sunt persoane rănite, anunţă oficiali ISU.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 14.00, în zona şoselei Viilor din oraşul Pantelimon, focul manifestându-se iniţial la o suprafaţă de aproximativ 20.000 mp de vegetaţie uscată, au declarat oficiali din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov pentru MEDIAFAX.

Flăcările s-au extins ulterior la o casă din zonă, aceasta fiind afectată pe o suprafaţă de peste 200 de mp, precizează sursele citate. La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul la respectiva locuinţă a fost localizat la nivelul acoperişului iar pompierii intervin pentru stingerea lui.

Oficialii ISU Bucureşti-Ilfov transmit că nu sunt persoane rănite şi că zona a fost securizată întrucât există pericolul ca focul să se extindă şi la alte case din zonă.

“ Pentru protecţia vecinătăţilor s-a acţionat cu linii de furtun pentru a opri frontul flăcărilor, care punea în pericol respectivele locuinţe”, a declarat Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

La ora transmiterii ştirii, pompierii intervin în zonă cu şapte autospeciale de stingere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO