Eveniment

Un leu pentru Cazinou. Mazăre, dispus să dau Cazinoul pentru un leu ministerelor Culturii şi Turismului

Un leu pentru Cazinou. Mazăre, dispus să dau Cazinoul pentru un leu ministerelor Culturii şi Turismului

Foto: Cristi Cimpoeş

Autor: Mediafax

30.07.2011, 10:02 662

Primarul Radu Mazăre a declarat, vineri, că este dispus să vândăCazinoul din Constanţa, pentru un leu, Ministerului Culturii şiMinisterului Turismului, pentru a fi reabilitat şi modernizat,arătând că a trimis adrese acestor instituţii şi că aşteaptă unrăspuns, informează Mediafax.

Mazăre a spus, la o dezbatere legată de situaţia cazinoului, cădoreşte să dea această clădire Ministerului Culturii şiMinisterului Dezvoltării Regionale şi Turismului pe un leu pentrucă primăria nu are bani de investit în reabilitarea şi modernizareaCazinoului.

"Am auzit opţiuni că ar fi dispuse ministerele, Guvernul, să-lpreia şi să-l repare. Vă rog frumos, acum iniţiez hotărâre deConsiliu Local, vi-l dau cu un leu să-l reparaţi şi apoi să-ladministraţi cum ştiţi dumneavoastră. Pe noi ne interesează să fiereparat şi să-şi producă funcţiunea, să aducă turişti, să devină unobiectiv, să aducă jucători care să joace în cazino şi săcheltuiască în Constanţa", a spus Mazăre.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO