Eveniment

Vremea rea a făcut ca 150 de adulţi şi copii să ajungă la spital în Constanţa

Vremea rea a făcut ca 150 de adulţi şi copii să...

Autor: Cătălin Legănel

06.01.2017, 16:53 84

Potrivit datelor prezentate Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa, activitatea medicală a decurs, vineri, în parametri normali, până la ora 14.00, Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD înregistrând 135 prezentări, între care 28 de copii, 32 de adulţi şi 13 copii rămânând internaţi.

De asemenea, până la ora 14.00 au fost preluate şi aduse de Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi 10 cazuri sociale. „Toţi aceşti pacienţi sunt investigaţi, iar cei a căror stare de sănătate permite, sunt transferaţi la adăpostul amenajat de autorităţile locale”, spun reprezentanţii unităţii sanitare.

Şi pompierii ISU „Dobrogea” au transportat la spital, în condiţii de siguranţă, trei femei însărcinate şi opt persoane care necesitau dializă. Ei spun că în cursul zilei au intervenit în sprijinul a peste 271 de persoane, blocate în 113 autoturisme, iar alte 42 de cazuri - 67 autoturisme cu 93 de persoane, sunt în curs de soluţionare. Numai de pe drumul care leagă Constanţa de comuna Valu lui Traian au fost salvate aproximativ 90 de persoane, ce rămăseseră blocate în 15 autoturisme, şase microbuze şi trei autocare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO