Eveniment

Wiztop, upgradata la QAB

04.07.2003, 00:00 24



WizRom Software, furnizor de solutii IT integrate pentru managementul afacerilor, a finalizat implementarea versiunii upgradate a solutiei SFA WizTop pentru compania Quandrant Amroq Beverages (QAB).



Upgradarea a extins solutia WizTop, care e folosita acum de 120 de agenti de vanzare din cele 16 filiale ale companiei QAB.



Prin upgradare, solutia SFA (Sales Force Automation - Automatizarea fortei de vanzare) WizTop permite tuturor agentilor de vanzari ai QAB sa efectueze online operatiunile de vanzare si managementul campaniilor promotionale la punctele de vanzare. Fiecare dintre ei beneficiaza de un terminal de ultima generatie (un computer Palm-Top) pe care ruleaza aplicatia WizTop, conectat la baza de date centrala aflata in sediul din Bucuresti al companiei.



QAB este imbuteliatorul si distribuitorul bauturilor racoritoare Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea, Kick si al apei minerale Perla in Romania si Republica Moldova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO